Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Σφράγισαν νυχτερινό κέντρο λίγο πριν βγει στην πίστα ο Θέμης Αδαμαντίδης

 

Το νυχτερινό κέντρο είχε γεμίσει ασφυκτικά όταν έφτασε ένα περιπολικό της αστυνομίας - Τα όσα ακολούθησαν δύσκολα θα ξεχαστούν από υπαλλήλους και πελάτες...

Χαμός επικράτησε το βράδυ της Παρασκευής (19-12-2014) στο γνωστό νυχτερινό κέντρο της Νέας Αρτάκης, "ASTRA LIVE". Με απόφαση του δημάρχου Χαλκιδέων, μπήκε 48ωρο λουκέτο, για έλλειψη άδειας λειτουργίας της επιχείρησης, η οποία όμως ήταν σε βάρος του προηγούμενου ιδιοκτήτη.
 
 
 
 
 
ΦΩΤΟ από eviazoom

Το νυχτερινό κέντρο ήταν ασφυκτικά γεμάτο από κόσμο που περίμενε τον Θέμη Αδαμαντίδη να ανέβει στην πίστα και να τραγουδήσει, όταν κατέφθασαν στο σημείο αστυνομικοί του Α.Τ. Νέας Αρτάκης και συνέλαβαν τον επιχειρηματία Δανιήλ Τρίκκα.
 
Σύμφωνα με καταγγελίες, οι αστυνομικοί απαίτησαν να κλείσει το μαγαζί, λέγοντας πως σε διαφορετική περίπτωση θα προχωρούσαν σε συλλήψεις όλων των υπαλλήλων ακόμα και των θαμώνων. Επικράτησε πανικός με τους πελάτες να φεύγουν άρων - άρων ενώ ο επιχειρηματίας υπέστη οικονομική καταστροφή καθώς είχε πληρώσει μεροκάματα υπαλλήλων και τραγουδιστών, οι οποίοι κοιμήθηκαν σε ξενοδοχείο.
ΦΩΤΟ από eviazoom

ΦΩΤΟ από eviazoom

 
Το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου, ο Δανιήλ Τρίκκας οδηγήθηκε στον κ.Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας και λίγο αργότερα αφέθηκε ελεύθερος.
 
Πηγή: eviazoom

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου