Τρίτη 1 Απριλίου 2014

ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ" Με επαφές και συζητήσεις


Ξεκίνησαν οι συναντήσεις – συζητήσεις της Ενωτικής Πρωτοβουλίας με τους συλλόγους, φορείς και υπηρεσίες της Ναυπακτίας. Για την Ενωτική Πρωτοβουλία, οι συναντήσεις αυτές παίζουν ουσιαστικό ρόλο. Είναι δεδομένη η δέσμευση της παράταξης και του επικεφαλής της, ότι θα συνεισφέρει στο να αλλάξει η νοοτροπία της διοίκησης του δήμου Ναυπακτίας.
«Δεν θα διοικούμε για την κοινωνία, αλλά με την κοινωνία», επαναλαμβάνει συχνά ο υποψήφιος δήμαρχος Τάκης Λουκόπουλος. Σε αυτά τα πλαίσια είναι αναγκαίο οι αιρετοί άρχοντες να έχουν στέρεα και ουσιαστική επικοινωνία και συνεργασία με όλους τους κοινωνικούς φορείς. Εξ άλλου, όποιες αλλαγές έρθουν στον δήμο Ναυπακτίας και την τοπική κοινωνία, δεν θα είναι αποτέλεσμα της δράσης μόνο των αιρετών αλλά θα οφείλονται στην συνεισφορά όλων.
Στις συναντήσεις αυτές, επισημαίνονται προβλήματα, προτάσεις και στόχοι, ενώ το υλικό των συναντήσεων θα συνεισφέρει στην ολοκλήρωση της προγραμματικής συγκρότησης της Ενωτικής Πρωτοβουλίας.
Σε αυτά τα πλαίσια και σε πολύ καλό κλίμα, ομάδες στελεχών της Ενωτικής Πρωτοβουλίας, με επικεφαλής τον Τάκη Λουκόπουλο, συναντήθηκαν με τους παρακάτω.
 
Κυριακή 30 Μαρτίου, συνάντηση με το δ.σ.
του Εργατικού Κέντρου Ναυπακτίας και Δωρίδας.

Στην συζήτηση κυριάρχησαν τα θέματα της ανεργίας, των δημοτικών τελών και των τελών ύδρευσης και αποχέτευσης, ο τρόπος που εκτελούνται τα δημοτικά έργα και η τήρηση της εργατικής νομοθεσίας σε αυτά, η κοινωνική πολιτική του δήμου και οι πλούσιες κοινωνικές δράσεις του Εργατικού Κέντρου, καθώς και η καλή συνεργασία του δήμου και των συλλόγων και φορέων σε ένα ευρύ φάσμα τοπικών δράσεων.

 
Δευτέρα 31 Μαρτίου, συνάντηση με την διοίκηση και το προσωπικό,
του τοπικού αστυνομικού τμήματος και της τροχαίας.

Η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από το ζητούμενο της καλής συνεργασίας του δήμου με τα  τοπικά τμήματα, επισημάνθηκε ότι αυτή συνεργασία μπορεί να βοηθήσει στην επίλυση των κυκλοφοριακών προβλημάτων στο κέντρο της πόλης. Αναφέρθηκε στην συζήτηση το πρόβλημα που δημιουργείται στην λειτουργία του αστυνομικού τμήματος, αφού ο δήμος καθυστερεί την έγκριση της άδειας για την λειτουργία κρατητηρίου, στο κτίριο που στεγάζεται το αστυνομικό τμήμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου