Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Γιάννης Πράππας, Βασίλης Καλτσάς, Δημήτρης Ασημακόπουλος και Ειρήνη Γαλή με την "Ανανέωση και Δημιουργία"

Γιάννης Πράππας
Ο Γιάννης Πράππας γεννήθηκε στο Ξηροπήγαδο. Είναι παντρεμένος με τη Μαρία Αγγιούση και έχουν δύο παιδιά.

Δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον χώρο της οικοδομής. Έχει διατελέσει Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ξηροπηγάδου την περίοδο 2002-2006 ενώ είναι εν ενεργεία πρόεδρος από το 2010.


"Τον Γιώργο Γούλα τον ξέρω πολλά χρόνια. Μας συνδέει κοινή πορεία στα αυτοδιοικητικά του τόπου μας. Είναι έντιμος, ειλικρινής, αποτελεσματικός και ομαδικός. Αυτοί είναι οι λόγοι που κατάφερε να δημιουργήσει μια φρέσκια και νεανική ομάδα από την αρχή.

Είναι πραγματικά τιμή μου που ο Γιώργος με επέλεξε να σταθώ μαζί με όλα αυτά τα νέα πρόσωπα στην Ανανέωση και Δημιουργία. Χρειαζόμαστε νέες ιδέες και εμείς οι παλιότεροι πρέπει όχι μόνο να αποδεχτούμε τα νέα πρόσωπα αλλά και να τα βοηθήσουμε στο ξεκίνημά τους. Αυτός είναι και ο λόγος που συμμετέχω μαζί τους σε αυτή την προσπάθεια".


Βασίλης Καλτσάς
O Βασίλης Καλτσάς γεννήθηκε το 1977 στο Σίδνεϋ της Αυστραλίας. Επέστρεψε στη Ναύπακτο με τους γονείς του σε παιδική ηλικία, όπου και τελείωσε το σχολείο. Είναι απόφοιτος λυκείου με ειδικότητα Ηλεκτρονικής και απόφοιτος σχολής ψυκτικών.

Σήμερα διατηρεί εμπορική επιχείρηση στη Ναύπακτο.

 
"Βλέπουμε μέρα με τη μέρα την περιοχή μας να φθίνει. Ήρθε η ώρα να βάλουμε όλοι ένα λιθαράκι να αναστρέψουμε αυτόν τον κατήφορο. Η γενιά μου για πολλά χρόνια μόνο παραπονείται και κατακρίνει. Είναι καιρός να πάρουμε τις τύχες μας στα χέρια μας και να αφήσουμε την κριτική.

Είναι τιμή μου που ένας νέος και έντιμος άνθρωπος σαν τον Γιώργο Γούλα με επέλεξε να συμμετάσχω στην ανεξάρτητη και φρέσκια παράταξη της Ανανέωσης και Δημιουργίας. Είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να καθοδηγήσει το κατάλληλο σχήμα ώστε να αλλάξουμε πορεία".
 
 
Δημήτρης Ασημακόπουλος
Ο Δημήτρης Ασημακόπουλος (του Κωνσταντίνου και της Ευανθίας Σύψα) γεννήθηκε το 1984 στην Αθήνα. Μεγάλωσε και τελείωσε το σχολείο στη Ναύπακτο.
Είναι Οικονομολόγος, πτυχιούχος του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών. Ως φοιτητής ήταν μέλος της Συγκλήτου του Παν. Πατρών και του ΔΣ του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών.
Σήμερα εργάζεται ως Ορκωτός Ελεγκτής στην KPMG και είναι μέλος του Σώματος Ορκωτών Ελεγκτών-Λογιστών Ελλάδας (ΣΟΕΛ).

 
"Παρόλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε σήμερα, τώρα είναι η ώρα να ασχοληθούμε με τον τόπο μας. Η κρίση σε συνδυασμό με πολλές λάθος αποφάσεις μας φέρανε σε οριακό σημείο: η Ναυπακτία ή θα αξιοποιήσει τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα ή θα ερημώσει. Αύριο θα είναι αργά, τώρα αποφασίζουμε για το μέλλον του τόπου μας.
Ο Γιώργος Γούλας είναι έμπειρος στην τοπική αυτοδιοίκηση και ο απολογισμός της πορείας του σε αυτή είναι θετικός. Ταυτόχρονα είναι άνθρωπος της εποχής του, αντιλαμβάνεται τη σύγχρονη πραγματικότητα και γνωρίζει σε βάθος τα εργαλεία με τα οποία θα αναστρέψουμε την καθοδική πορεία της Ναυπάκτου.
Αυτά τα χαρακτηριστικά του είναι κατά τη γνώμη μου και ο λόγος που κατάφερε να κινητοποιήσει ένα δυναμικό τμήμα της κοινωνίας που μέχρι πρόσφατα ήταν αυτοδιοικητικά στην αφάνεια και να συγκροτήσει μια παράταξη με τη φυσιογνωμία της Ανανέωσης και Δημιουργίας".
 
 
 
Ειρήνη Γαλή
Η Ειρήνη Γαλή γεννήθηκε το 1986 στην Αθήνα και ζει στη Μακύνεια Αντιρρίου ενώ ολοκλήρωσε το σχολείο στη Ναύπακτο.
Είναι απόφοιτη του Τμήματος Ιατρικών Εργαστηρίων  - Βοηθός Μικροβιολόγου του ΤΕΙ Λάρισας. Έχει εργαστεί με την ιδιότητα αυτή σε πολυεθνικές εταιρίες και σήμερα εργάζεται στην "AT CARE Παραφαρμακευτικά Προϊόντα".
 
"Η θέλησή μου να ασχοληθώ με τα κοινά της περιοχής μου με συνεπήρε από την πρώτη στιγμή που ο Γιώργος Γούλας μου πρότεινε να είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την "Ανανέωση και Δημιουργία". Θεωρώ ότι εκφράζει νέες απόψεις και ιδέες και, μπορεί να αποτελέσει εγγύηση για την ενασχόληση των νεότερων με τα προβλήματα του τόπου μας.
Τα προβλήματα στην περιοχή της Ναυπακτίας είναι πολλά και μέχρι σήμερα άλυτα και οξυμένα: ανεργία, φτώχεια, ανεπαρκής κοινωνική μέριμνα, ελλιπής περίθαλψη και φθίνουσα επιχειρηματικότητα. Ο επερχόμενος μαρασμός θα είναι καταστροφικός. 
Η τοπική αυτοδιοίκηση έχει θεσμικό χρέος να γίνει πρωταγωνιστής για την επίλυση των ευρύτερων προβλημάτων. Αυτό τον ενεργό ρόλο θα παίξουμε εμείς μέσα από την "Ανανέωση και Δημιουργία"  με επικεφαλής τον Γ. Γούλα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου