Σάββατο 20 Απριλίου 2013

Η κρίση.... "ξεγυμνώνει"!

Ελληνίδες «ξεγυμώνονται» λόγω κρίσης!

 
Απίστευτο κι όμως αληθινό! Η κρίση οδηγεί Ελληνίδες να… ξεγυμνώνονται διαδικτυακά προκειμένου να εξασφαλίσουν τα προς τω ζην. Πρόκειται για ένα θέμα που τώρα τελευταία άρχισε να γίνεται ευρύτερα γνωστό και σχετίζεται με συγκεκριμένη ιστοσελίδα με έδρα στο εξωτερικό, που καλεί ενηλικιωμένες γυναίκες της διπλανής πόρτας, και κάθε ηλικίας, να στείλουν «ροζ» φωτογραφίες τους για δημοσίευση ή ακόμα και βιντεάκια, και όλα αυτά έναντι αμοιβής! Η πρωτοβουλία είναι σαφές ότι ξεκίνησε από κάποιους εγκεφάλους που σκέφτηκαν ότι λόγω κρίσης θα υπάρχει τεράστια ανάγκη και άρα η ανταπόκριση από ενδιαφερόμενες θα είναι μεγάλη. Και δεν έκαναν λάθος, διότι κρίνοντας εκ του αποτελέσματος διαπιστώνεται πως ολοένα και περισσότερες Ελληνίδες αποδέχονται την πρόταση αποστέλλοντας μέσω email τις «πονηρές» φωτογραφίες τους συνάπτοντας αυτομάτως ειδικό συμβόλαιο πληρωμής. Και μάλιστα οι χώρες στις οποίες απευθύνεται το site αναζητώντας ενδιαφερόμενες είναι η Ελλάδα, η Τσεχία, η Αλβανία και η Βουλγαρία. Όπου δηλαδή πιστεύετε ότι η οικονομική κατάσταση και το βιοτικό επίπεδο μπορούν να «επιτρέψουν» να υπάρξει αυξημένο ενδιαφέρον. Βέβαια το όλο κόνσεπτ καλύπτεται πίσω από τον τίτλο «model». Πείθοντας δηλαδή ότι πρόκειται για… μία ακόμα δουλειά. Στο αρχικό σημείωμα, όπως διαφαίνεται και στη μία φωτογραφία, αναφέρεται μεταξύ άλλων: «Δούλεψε από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού σου. Εσύ ετοιμάζεις τις φωτογραφίες και τα βίντεο και  τα στέλνεις σε εμάς. Εμείς σε πληρώνουμε και τα δημοσιεύουμε στο Site μας. Υπάρχει ένα τεράστιο ενδιαφέρον για καθημερινές γυναίκες, και σου προσφέρουμε μόνιμη δουλειά σαν μοντέλο μας!».
 
 
Μέχρι και 500 δολάρια για 20 φωτογραφίες
Όσο για τις προϋποθέσεις και τους όρους, εκτός του ότι πρέπει η γυναίκα να είναι ηλικίας 18 και άνω, πρέπει να «φαίνεται καθημερινή και όχι πάρα πολύ φτιαγμένη και εξεζητημένη», να έχει μέτρια έως καλή φωτογραφική μηχανή, ενώ δεν είναι υποχρεωτικό να διαθέτει ταυτότητα. Και τέλος, αναγράφεται ότι γίνεται συμβόλαιο για τις φωτογραφίες και ότι η αμοιβή κυμαίνεται από 100 μέχρι 500 δολάρια για 20 φωτογραφίες τους, ενώ η πληρωμή γίνεται μέσω Western Union, Money Gram, Check, Money Order, ή PayPal.
 
 
Δουλειά και για… μάνατζερ!
Υπόσχεση για… ακόμα περισσότερα χρήματα δίνει το site σε κοπέλες που θα… δεχτούν «εξτρά ευκαιρίες» για άλλες δουλειες μόντελινγκ συγκεκριμένου θέματος φωτογράφησης και βιντεοσκόπησης που ζήτησαν μέλη του site. Και μάλιστα, δυνατότητα αμοιβής παρέχεται και σε όσους άνδρες επιθυμούν να εργαστούν ως μάνατζερ πείθοντας νέας κορίτσια να φωτογραφηθούν και να αποστείλουν τις φωτογραφίες τους για δημοσίευση. Να σημειωθεί τέλος, ότι ανάλογα site έχουν αρχίσει να… ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια στο διαδίκτυο!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου