Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

ΒΟΥΛΗ: «Αει σιχτίρ ρε παλιο... τσόκαρο»

 
Βούλτεψη σε Μακρή: «Αει σιχτίρ ρε παλιοτσόκαρο»
Οι εκφράσεις που ακούστηκαν ήταν πρωτοφανείς, ενώ το επεισόδιο συνεχίστηκε και στους διαδρόμους του Κοινοβουλίου, καθώς, σύμφωνα με "Τα Νέα", βουλευτές κυνηγούσαν τη Ραχήλ Μακρή προκειμένου να της ζητήσουν τον λόγο.
Όλα ξεκίνησαν από μια διαμαρτυρία του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ στην Ολομέλεια διότι ο προεδρεύων Θανάσης Νάκος δεν του έδινε το λόγο.
Στο χορό της επίθεσης κατά του Θανάση Νάκου μπήκε η Ραχήλ Μακρή, προκαλώντας την αντίδραση της κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ Σοφίας Βούλτεψη.
Οι πρωτοφανείς διάλογοι που ακούστηκαν μέσα στη Ολομέλεια είναι οι ακόλουθοι:
Σοφία Βούλτεψη: «Βρε Τέρενς είμαστε κι εμείς εδώ. Πως κάνετε έτσι;»
Ραχήλ Μακρή: «Τι λες μωρή που είστε κι εσείς εδώ»
Σοφία Βούλτεψη: «Εγώ εδώ είμαι και με ξέρουν όλοι. Εσύ που μεγάλωσες;»
Ραχήλ Μακρή: «Εγώ μεγάλωσα στη Σαλονίκη. Εσύ ξέρουμε που και πως μεγάλωσες και ποιος ήταν ο πατέρας σου;»
Βούλτεψη: «Ποιος ήταν ο πατέρας μου;»
Ραχήλ Μακρή: «Άμα δεν τον ξέρεις θα στον μάθω εγώ ποιος ήταν»
Σοφία Βούλτεψη: «Αει σιχτίρ ρε παλιοτσόκαρο»
Ακούγοντας την Ραχήλ Μακρή να λέει αυτά για τον Γιάννη Βούλτεψη, η βουλευτές της ΔΗΜΑΡ Ασημίνα Ξηροτύρη και Δημήτρης Αναγνωστάκης κινήθηκαν απειλητικά προς το έδρανο φωνάζοντάς της: "Ντροπή σου, ο Βούλτεψης ήταν αριστερός ενώ εσύ είσαι χούντα".
Η Ραχήλ Μακρή διέφυγε σχεδόν τρέχοντας από την Ολομέλεια συνεχίζοντας να φωνάζει, ενώ πίσω της με φωνές την κυνηγούσαν βουλευτές της ΔΗΜΑΡ, της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο κ. Αναγνωστάκης έξαλλος φώναζε στην βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων ότι είναι απαράδεκτη και στον Τέρενς Κουίκ ότι "θα πρέπει επιτέλους κάποιος να τη μαζέψει".
Ενδεικτικό της φορτισμένης ατμόσφαιρας είναι και το γεγονός ότι η Σοφία Βούλτεψη λίγο αργότερα ξέσπασε σε κλάματα στο καφενείο τη Βουλής.
Λίγη ώρα αργότερα ο Τέρενς Κουίκ τηλεφώνησε στη Σοφία Βούλτεψη για να της ζητήσει συγγνώμη και εκ μέρους του Πάνου Καμμένου, χαρακτηρίζοντας ιεροσυλία όσα ακούστηκαν στην Βουλή για τον Γιάννη Βούλτεψη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου