Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Να ξαναγίνει... Έπαχτος!


Σύμφωνα με πληροφορίες ο Σύλλογος των εν Αθήναις Ναυπακτίων  "Ο ΕΠΑΧΤΟΣ" βρίσκεται «προ των πυλών» της… διάλυσης!.. Οι λόγοι, λέγεται, ότι είναι «οικονομικοί» χωρίς ωστόσο να αποκλείει κανείς και την «έλλειψη ενδιαφέροντος» από τα μέλη του που συνέχεια μειώνονται!...
Να θυμίσουμε ότι ακόμα και στο Διοικητικό Συμβούλιο, τα τελευταία χρόνια,  εκλέγονται τα ίδια, σχεδόν, άτομα αφού δεν υπάρχουν νέοι άνθρωποι να ενασχοληθούν και οπωσδήποτε έχουν κουραστεί με την κατάσταση αυτή!
Δεν εξετάζουμε το τι έφταιξε και ο Ιστορικός Σύλλογος έχει φτάσει σ’  αυτή την κατάσταση αλλά θεωρούμαι ότι είναι «ντροπή» για όλους τους «εν Αθήναις Ναυπακτίους» να τον αφήσουν να διαλυθεί, τη στιγμή μάλιστα που και το πιο απομεμακρυσμένο χωριό της Ορεινής περιοχής μας, διαθέτει και συντηρεί δυναμικό Σύλλογο !
Μην ξεχνάμε ότι κάποτε ήταν τιμή για κάθε Ναυπάκτιο να είναι μέλος του Συλλόγου και κατέβαλλε κάθε προσπάθεια να συμμετέχει ενεργά στις πολλές εκδηλώσεις του και όχι μόνο, που αποτελούσαν «κοσμικό» γεγονός!
Για την ιστορία, σας παρουσιάζουμε το σχέδιο που είχε επεξεργαστεί ο Σύλλογος εν όψει της ανέγερσης του Γυμνασιακού κτηρίου Ναυπάκτου  (από το αρχείο του κ. Χρήστου Θεοδωρόπουλου), όχι για να σας συγκινήσουμε αλλά για να σας παροτρύνουμε να  συσπειρωθείτε και να βγάλετε από την δύσκολη θέση που βρίσκεται η «Αδελφότητα», πλέον, «των εν Αθήναις Ναυπακτίων»!

Ναυπάκτιοι της  Αττικής «η ισχύς εν τη ενώσει»! Για να μην χαθούμε στο χάος της Πρωτεύουσας και για να βοηθήσουμε την πόλης μας. Την αγαπημένη μας Ναύπακτο!..
Δεν θέλουμε να δεχθούμε ότι υπάρχει Ναυπάκτιος της Αθήνας που δεν θέλει να βοηθήσει τον «Έπαχτο». Η συνέχιση, όμως, της αμέλειας ίσως έχει καταστροφικά για τον Σύλλογο αποτελέσματα!..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου