Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ: "Δεν έχουμε σχέση με εικονικά.... τιμολόγια"

Καταχρηστικά ….για τους συκοφάντες! Και  μόνο για τους συμπολίτες και τους φίλους μας.
Σχετικά με δημοσίευμα Σαββατιάτικης  εφημερίδας των Αθηνών που εμπλέκει το Εργατικό Κέντρο Ναυπάκτου σε δήθεν σκάνδαλο σχετικά με τη διεξαγωγή δράσεων κατάρτισης διευκρινίζουμε τα παρακάτω:
1.     Στο εργατικό Κέντρο ουδέποτε επελήφθη το ΣΔΟΕ ούτε διενεργήθηκε έλεγχος σχετικά με την νομιμότητα των εν λόγω δράσεων.
2.     Οι αιτιάσεις του εν λόγω ρεπορτάζ σχετικά με δήθεν «εικονικούς εργαζόμενους που παρακολούθησαν,  εικονικούς εκπαιδευτές, εικονικά τιμολόγια κλπ,» το λιγότερο αποτελούν φαντασιώσεις του δημοσιογράφου, ή αυθαίρετα εξομοιώνει εμάς με άλλους που ουδεμία σχέση έχουμε.   Προκαλούμε και φιλοξενούμε τον εν λόγω δημοσιογράφο να πραγματοποίηση έρευνα ο ίδιος με δική μας διευκόλυνση, για να διαπιστώσει ότι οι εν λόγω δράσεις πραγματοποιήθηκαν νομιμότατα.
3.     Τα κροκοδείλια δάκρυα των «λειτουργών της ενημέρωσης» για τα κονδύλια του Ευρωπαϊκού κοινωνικού ταμείου  τα οποία δήθεν σπαταλήθηκαν από τις Εργατικές Ενώσεις, αποκαλύπτουν την εμπάθεια τους, η οποία τεκμηριώνεται με την επιλεκτική επίθεση του  εναντίον των εργατικών συνδικάτων μόνον  «ξεχνώντας, τυχαία άραγε, τους υπόλοιπους που μνημονεύονται στην εισαγωγή του». Αν προσπαθούν να αποθαρρύνουν τη δράση μας προς όφελος των προστατών τους, τους απαντάμε ευθέως ότι δε θα κάμψουν το φρόνημα μας, αν πάλι επιδιώκουν παρέμβαση στο επικείμενο συνέδριο της ΓΣΕΕ τους απαντάμε, έχουν γνώση οι φύλακες.
4.     Για λόγους δημοσιογραφικής δεοντολογίας, τους καλούμε, «αν τη συναισθάνονται και ακόμα τη σέβονται τα έντυπα» απαιτεί να αποκαταστήσει την αλήθεια και την πραγματικότητα σε ότι συκοφαντικά μας αποδίδονται.
5.     Για δε τις 120.000 ευρώ που για λόγους εντυπωσιασμού και ανακριβώς αναγράφονται, αφορούν το συνολικό κόστος των 12 προγραμμάτων που πραγματοποιήθηκαν, και δεν έχει σε τίποτε να κάνει με τα έξοδα υλοποίησης που αναλογούν μόνο στα έξοδα του Εργατικού κέντρου και δεν υπερβαίνουν τα 1.000 ανά πρόγραμμα περίπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου