Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

s/m KRONOS Ν. ΚΑΡΑΚΙΤΣΟΣ

 

Την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου τα s/m KRONOS άνοιξαν το 20ο κατάστημα του δικτύου τους αυτή τη φορά στη Πάτρα (επί των οδών Παναχαϊκού 34 και Γ. Ολυμπίου). Με τη συμπλήρωση και αυτού του νέου καταστήματος πλέον ο όμιλος ξεπερνάει τους 310 εργαζομένους.
Ο πρόεδρος του ομίλου Επιχειρήσεων κ. Νίκος Καρακίτσος δήλωσε: «Εμείς επιλέξαμε να πάμε κόντρα στο ρεύμα και μέσα σε μία ιδιαίτερα δύσκολη οικονομική συγκυρία για την χώρα μας, με αισιοδοξία για το αύριο προβήκαμε στη δημιουργία ενός ακόμα νέου πρότυπου καταστήματός, αυτή τη φορά στη Πάτρα. Με αυτό τον τρόπο θέλουμε να συμβάλλουμε στην τόνωση της τοπικής αγοράς και να δώσουμε ένα τόνο αλλαγής του κλίματος με την ελπίδα να έρθουν καλύτερες ημέρες για όλους. Θεωρώ πως η πατρίδα μας αρχίζει να μπαίνει σιγά σιγά στην αφετηρία μιας νέας αναπτυξιακής τροχιάς. Ευχαριστούμε πάρα πολύ όλους αυτούς που παρευρέθηκαν στα εγκαίνια του νέου καταστήματος αλλά και όλους τους πελάτες μας για την μακροχρόνια εμπιστοσύνη τους στην αλυσίδα μας. Θα ήθελα να επισημάνω ότι εμείς δεν επιλέξαμε να κάνουμε 2,3 καταστήματα αναγκάζοντας τον κόσμο να μετακινείται συνεχώς κάνοντας παραπάνω έξοδα. Αλλά πήγαμε στις γειτονιές τους και δημιουργήσαμε εκεί καταστήματα με την ίδια υψηλή ποιότητα και τις γνωστές χαμηλές τιμές μας. Έτσι πιστεύουμε πως προσφέρουμε υπηρεσία και εξυπηρέτηση δίπλα στον πελάτη. Στην γειτονιά του».
Τον αγιασμό των εγκαινίων τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος παρουσία του Δ.Σ. του Ομίλου, του προσωπικού αλλά και πλήθους φίλων και πελατών. Μεταξύ άλλων δήλωσαν το παρών επίσημοι προσκεκλημένοι όπως ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γιώργος Αγγελόπουλος, οι πρώην Δήμαρχοι της Πάτρας κ Ανδρέας Καράβολας και κ. Ευάγγελος Φλωράτος, Ο αντιδήμαρχος Χαράλαμπος Πανίτσας που εκπροσωπούσε τον Δήμαρχο Πατρέων, ο Αστυνομικός Διευθυντής Αχαΐας κ. Κώστας Κυριακόπουλος, ο τέως Αστυνομικός Διευθυντής Αχαΐας κ. Δημήτρης Δριβίλας ο π. υποψήφιος Δήμαρχος Κώστας Χριστόπουλος, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πλάτωνας Μαρλαφέκας, η πρώην βουλευτής της ΝΔ κα. Νατάσσα Ράγιου, ο π. βουλευτής Ανδρέας Τριανταφυλλόπουλος η π. υποψήφια βουλευτής της ΝΔ κα. Ελένη Πανίτσα, , ο δημοτικός σύμβουλος κ. Σπύρος Πολίτης, τo προεδρείο του Ηπειρωτικού Συλλόγου. Τον Εμπορικό Σύλλογο Πατρών εκπροσώπησαν ο κ. Νίκος Στριφτούλιας και ο κ. Σωτήρης Γαλάνης.

Το νέο super market της εταιρίας ΚΡΟΝΟΣ στην οδό Παναχαϊκού είναι σχεδιασμένο με γνώμονα την εύκολη και γρήγορη εξυπηρέτηση των πελατών ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς στα επίπεδα της ποιότητας και των χαμηλών τιμών.
Πρόκειται για ένα υπερσύγχρονο κατάστημα 350 τμ. το οποίο θα προσφέρει περισσότερους από 14.000 κωδικούς, τα υψηλής ποιότητας και παραδοσιακά τυροκομικά προϊόντα ΧΕΛΜΟΣ, τα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα ΚΡΟΝΟΣ όπως και τα ιδιωτικής ετικέτας προϊόντα ΕΛΟΜΑΣ σε απίστευτα χαμηλές τιμές.
Στο πλαίσιο στήριξης της Ελληνικής οικογένειας, ο όμιλος έδωσε μεγάλο βάρος και έμφαση στις τιμές των προϊόντων με την ενέργεια 1000 μειωμένες τιμές πετυχαίνοντας το πιο φθηνό και οικονομικό καλάθι της αγοράς.
Επιπλέον η επιχείρηση ΚΡΟΝΟΣ Ν.ΚΑΡΑΚΙΤΣΟΣ Α.Ε.Β.Ε. με αφορμή το άνοιγμα του νέου καταστήματος, κατανοώντας πλήρως τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν πολλές οικογένειες, συγκέντρωσε συνολικά 3 τόνους τροφίμων (2 τόνους ζυμαρικά, μισό τόνο ρύζι, 400κιλ αλεύρι, μισό τόνο κηπευτικά κ.α.) τα οποία θα τεθούν στη διάθεση του φιλόπτωχου ταμείου της Ιεράς Μητρόπολης Πατρών ώστε να τα διαθέσουν σε συμπολίτες μας που τα έχουν ανάγκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου