Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Τραυματίστηκαν οκτώ Έλληνες ηθοποιοί....

Οκτώ διάσημοι Έλληνες ηθοποιοί του θιάσου «Τι βουλή θα παραδώσεις;» τραυματίστηκαν -ευτυχώς όχι σοβαρά- τα ξημερώματα της Κυριακής, σε ατύχημα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας- Λεμεσού στην έξοδο Ζυγίου με εμπλεκόμενα τρία αυτοκίνητα.
Πρόκειται για τους Άννα Παναγιωτοπούλου, Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Χρύσα Ρώπα, Αντώνη Καφετζόπουλο, Γεράσιμο Σκιαδαρέση, Παντελή Καναράκη και Γιώργο Γαλίτη.
Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, αυτοκίνητο που οδηγούσε άγνωστο μέχρι στιγμής πρόσωπο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρέκλινε της πορείας του και προσέκρουσε στο δεξιό κιγκλίδωμα του δρόμου.
Από τη σύγκρουση, τραυματίστηκαν οκτώ από τους επιβαίνοντες του λεωφορείου και μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου έτυχαν των πρώτων βοηθειών και πήραν εξιτήριο, εκτός από τη Χρύσα Ρώπα, η οποία κρατήθηκε για νοσηλεία, λόγω διάσεισης.
Ο Αντώνης Καφετζόπουλος σε ανάρτηση του στο twitter έγραψε: «Οκ ζήσαμε! Μόνο γρατζουνιές, καρούμπαλα και μελανιές. Στον εθνικό δρόμο προς Λεμεσό το πουλμανάκι μας έγινε για τα μπάζα».
Οι παραστάσεις θα συνεχιστούν κανονικά, ενώ ο Αστυνομικός Σταθμός Ζυγίου διερευνά τα αίτια του ατυχήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου