Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

ΓΑΛΑΞΕΙΔΙ ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ Α.Ε.



Γαλαξίδι, 5 Σεπτεμβρίου 2012
ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ
Η «ΓΑΛΑΞΕΙΔΙ ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ Α.Ε.» θα ήθελε να ευχαριστήσει για τη συμμετοχή τους στην εορτή των 25 χρόνων τον κ. Γεώργιο Νάκο Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Γαλαξιδίου σαν κύριο ομιλητή για τα θερμά λόγια που επεφύλαξε για την Πρόεδρο και Διευθύνουσα Σύμβουλο κα Νάνσυ Παντελεημονίτου.

Ο κ. Νάκος μιλώντας από καρδιάς ευχαρίστησε την κα Παντελεημονίτου για την πολυεπίπεδη προσφορά της στην ευρύτερη περιοχή κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στις θετικές παρενέργειες που αυτή επέφερε στους κατοίκους της.

Θα ήθελε επίσης να ευχαριστήσει σύσσωμη την Τοπική Κοινότητα Γαλαξιδίου, που απένειμε στην κ. Νάνσυ Παντελεημονίτου, το παρόν δίπλωμα:
«Σε αναγνώριση της καθοριστικής συμβολής της στην οικονομική ανάπτυξη της πόλης του Γαλαξιδίου και της ευρύτερης περιοχής, με την πρόσληψη στην επιχείρηση «Γαλαξίδι Θαλάσσιες Καλλιέργειες Α.Ε.», μεγάλου αριθμού δημοτών ανδρών και γυναικών. Υπήρξε επίσης αδιάλειπτα αρωγός και συμπαραστάτης με κάθε μέσο ηθικό και υλικό στην τοπική κοινωνία, επιδιώκοντας πάντα την κοινωνική αλληλεγγύη».

Τον κ. Νικόλαο Φουσέκη Δήμαρχο Δήμου Δελφών, ο οποίος απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό και απένειμε τιμητική πλακέτα στην κ. Νάνσυ Παντελεημονίτου «για τη συμβολή της στην οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη του Γαλαξιδίου».

Την κ. Γιώτα Γαζή Αντιπεριφερειάρχη Φωκίδας, για το σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε.

Τέλος ευχαριστούμε για την παρουσία τους, τη Βουλευτή του Νομού μας και όλους τους φορείς της Τοπικής και Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης του Δήμου Δελφών και Δήμου Λιδωρικίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου