Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Χάος στην Πειραϊκή Πατραϊκή στην Πάτρα....

21.46 Εκτός ελέγχου είναι η κατάσταση στην Πειραική Πατραϊκή. Πριν απο λίγο ομάδες συγκεντρωμένων Χρυσαυγιτών όρμηξαν σε αστυνομικό με μηχανή. Τον πέταξαν κάτω και του επιτέθηκαν ομαδικά. Ο αστυνομικός άφησε τη μηχανή και τράπηκε σε φυγή. Με ομαδικά πυρά δακρυγόνων απαντούν τα ΜΑΤ. που απωθούν τους διαδηλωτές στη λιμενική ζώνη. Στο σημείο βρίσκονται δύο διμοιρίες των ΜΑΤ.
21.42 Φωτιές έβαλαν και σε φορτηγό που βρίσκεται δίπλα στο πρώην εργοστάσιο της Πειραϊκής Πατραϊκής, αλλά και σε πυλώνα της ΔΕΗ που βρίσκεται κοντά σε εγκαταστάσεις του δήμου Πατρέων στην Ακτή Δυμαίων και Αριστογείτονος. Η κατάσταση παραμένει έκρυθμη.


21.37 Απίστευτες σκηνές εκτυλλίσσονται στην Πειραϊκή Πατραϊκή. Χρυσαυγίτες έβαλαν φωτιές σε δέντρα και ξερά χόρτα που βρίσκονται στην περιοχή του εργοστασίου.
20.39 Χάος επικρατεί αυτή την ώρα στην Πειραϊκή Πατραϊκή.Οι Χρυσαυγίτες πολιορκούν το κτίριο και επιχείρησαν να εισέλθουν κρατώντας ρόπαλα.
Οι αστυνομικοί έριξαν δακρυγόνα. Η περιοχή θυμίζει πεδίο μάχης. Οι Χρυσαυγίτες έσπασαν σύμφωνα με πληροφορίες και μια κλούβα της αστυνομίας.
20.28 Έφτασαν στην Πειραϊκή Πατραϊκή οι Χρυσαυγίτες και απειλούν να λιντσάρουν μετανάστες. Στο σημείο βρίσκεται ισχυρή αστυνομική δύναμη. Η πόρτα του παλιού εργοστασίου πολιορκείται

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου