Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

«ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ» του ΔΗΜΟυ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ

Η «ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ» του Δήμου Ναυπακτίας ξεκίνησε τη λειτουργία της και με τη θερμή στήριξη σχολικών μονάδων, δημοτών και  επιχειρήσεων συγκεντρώθηκε σημαντική ποσότητα αγαθών, τα οποία παραλήφθηκαν από τους εργαζομένους στο τμήμα της Πρόνοιας, συσκευάστηκαν σε πακέτα από εθελοντές  και στη συνέχεια  διανεμήθηκαν με τη συνδρομή των εργαζομένων της δομής «Βοήθεια στο Σπίτι» σε άπορες οικογένειες και μοναχικά άτομα του Δήμου μας που μαστίζονται από την οικονομική κρίση.
Η συγκινητική προσφορά όλων δίνει ένα αισιόδοξο μήνυμα αλληλεγγύης και ανθρωπισμού. Ο Δήμος Ναυπακτίας εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες σε όλους όσοι ανταποκρίνονται στο κάλεσμα για τη στήριξη συνανθρώπων μας που βιώνουν τη μοναξιά και τον αποκλεισμό.
Η προσπάθεια θα συνεχιστεί και από τις αρχές του έτους θα ξεκινήσει η παρασκευή και διανομή γευμάτων σε άτομα που έχουν τις προϋποθέσεις σύμφωνα με  το τμήμα της Πρόνοιας. Παρακαλούμε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 2643027026 προκειμένου να συνεισφέρετε με οποιοδήποτε τρόπο επιθυμείτε στη λειτουργία της δομής και στη στήριξη συνανθρώπων μας.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου